Tuinadvies

 
 
 
 
 


Tuinadvies
 
 
 
 
 

Tuinadvies

Heb je tuinadvies nodig? We komen graag bij je langs voor vrijblijvend advies over deze onderwerpen: wil je…

 • je tuin veranderen en weet niet waar je moet beginnen
 • de buitenboel klimaatbestendig maken en weten welke optie het meeste oplevert
 • weten wat er allemaal mogelijk is in je tuin
 • een tuin die aantrekkelijk is voor dieren zoals egels, bijen, vlinder en vogels
 • een natuurlijke tuinafscheiding
 • een tuin met zo min mogelijk bestrating die toch functioneel is
 • meer biodiversiteit in je tuin
 • een groendak met bloemen
 • efficiënter gebruikmaken van hemelwater
 • weten hoe je je tuin kunt verbeteren binnen jouw budget
 • doe-het-zelf tips op maat

Image
Vrijblijvend tuinadvies

Wij helpen Zwollenaren met vergroenen en alle kleine beetjes helpen voor een groenere stad. We komen vrijblijvend bij je langs om naar jouw situatie te kijken. Of je nu een grote tuin hebt, of een geveltuintje, voor iedereen hebben we tuinadvies op maat. Je bepaalt zelf wat je met het tuinadvies doet. Dus stroop je mouwen op en doe-het-zelf, of we maken een afspraak om bij je aan de slag te gaan.


Advies voor je tuin, dak, gevel en straat

Wat wij doen gaat verder dan alleen de tuin. We gaan ook het dak op, of de straat in. We leggen groendaken en geveltuinen of gevelbegroeiing aan. Als je een groenere straat wilt, kunnen we ook meedenken. We helpen je graag om te kijken wat er mogelijk is. 


Tuinadvies op maat en voor elk budget

We werken graag in co-creatie. Dat betekent dat we samen met jou op ideeën komen die bij jouw tuin en wensen passen. We kijken naar jouw specifieke omstandigheden. De grootte en vorm van je tuin, je gevel, je dak, wat er al staat, wat je wensen zijn, of je zelf wilt helpen én wat je budget is. We vinden dat een groenere tuin voor iedere Zwollenaar bereikbaar moet zijn.


Tuinadvies water

We krijgen vaak vragen over wateroverlast. We geven advies hoe je hemelwater op een natuurlijke manier kunt benutten, en tegelijk minder last hebt van wateroverlast. Geen overstromingen meer, en wel hemelwater beschikbaar voor je planten tijdens drogere periodes. Er is zonder materialen ook goede waterkering mogelijk. Onze oplossingen zijn zo natuurlijk mogelijk. Vanwege de kosten maar ook vanwege het milieu.


Tuinadvies koelte

Je wilt het comfortabel hebben in je eigen tuin en daarom wil je geen last hebben van hitte. Er zijn natuurlijke manieren om voor koelte te zorgen. Wat helpt zijn bomen en struiken, maar ook gevelbegroeiing of een daktuin. We adviseren niet om allemaal materialen toe te voegen. We houden het graag eenvoudig en zo natuurlijk mogelijk. Vanwege de kosten maar ook vanwege het milieu.  

Adriaan heeft
groene vingersImage

   En… volg ons op social media